Moventis renova com a partner oficial de la Federació Catalana d’Hockey

(09/09/2022 – Redacció)  

Moventis ha renovat el seu acord de patrocini amb la Federació Catalana d’Hockey, mitjançant el qual els seus serveis en totes les competicions de la temporada en les quals participi la Federació. Aquest acord representa una proposta global i proporcionarà avantatges de qualitat a tots els clubs catalans d’hoquei que precisin el servei de Moventis, empresa de mobilitat del grup Moventia i actual operador del servei de bus urbà de Sant Cugat.

Miquel Martí Pierre, director general de Moventis i Xavier Adell, president de la Federació Catalana d’Hockey (cedida)

La renovació de Moventis com partner oficial per segon any consecutiu demostra el suport i el compromís que la companyia manté amb les entitats esportives de Catalunya. En aquest sentit, la companyia aposta per un esport a l’alça cada dia més consolidat i professionalitzat, a més d’aconseguir dia rere dia més grups de seguidors en tots els clubs que conformen la Federació Catalana d’Hockey. Aquest últim estiu, es va celebrar el Mundial d’Hoquei Herba en el municipi barceloní de Terrassa. L’esdeveniment esportiu va aconseguir destacar com el gran esdeveniment esportiu de l’any, sent Moventis l’encarregat de dur a terme tots els trasllats del mundial.

L’acte de la signatura oficial del patrocini ha comptat amb la presència de Miquel Martí Pierre, director general de Moventis i Xavier Adell, president de la Federació Catalana d’Hockey. D’aquesta manera, el grup Moventis es posiciona com a referent de mobilitat entre els equips esportius que confien els seus desplaçaments amb la tranquil·litat que ofereix el grup en matèria de fiabilitat, ja que compleix amb tots els protocols de seguretat i control. Un d’ells serà el Junior F.C. de la nostra ciutat. Les santcugatenques van fer història la temporada passada a l’aconseguir una medalla de bronze en el seu debut a la la màxima competició europea de clubs d’hoquei.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar