Neix Independents Sant Cugat, una nova candidatura cívica i independentista a les eleccions municipals del 2023

(06/09/2022 – Redacció)  

Un nou partit Independents Sant Cugat es presentarà a les eleccions municipals del 2023. Es tracta d’una candidatura cívica: els seus membres no estan lligats a cap partit polític i s’engloben sota el paraigüa de la Coalició d’Independents de Catalunya.

Dolors Garriga, membre Independents Sant Cugat: “Som independents, transversals, no estem lligats a cap partit polític, no som militants. Som crítics, però volem fer una crítica constructiva. Som independentistes per descomptat i estimem Sant Cugat i estimem Catalunya”.

Es tracta d’una candidatura marcadament independentista que aspira a aconseguir la república catalana. Busquen el vot de tots aquells santcugatencs que es van sentir decebuts amb els partits locals després del pacte de govern de les darreres eleccions.

Sun Rius, membre Independents Sant Cugat: “Nosaltres a totes aquestes persones que no sabrien a qui anar votar els hi diem doneu-nos suport”.

A nivell de ciutat, aquest nou partit demana més inversió en tots els sectors, sobretot als districtes, així com més transparència i mecanismes de participació directa de la ciutadania a la presa de decisions. El nou partit, que s’ha presentat a la Casa Museu Cal Gerrer, es marca com a objectiu a les properes eleccions, aconseguir suficients regidors per a ser decisions a l’elecció d’un nou govern municipal.

Un cop presentada la candidatura, el partit vol començar a ampliar la seva base i rebre suports. Un dels actuals impulsors d’Independents Sant Cugat és Josep Lliberia, excoordinador de l’ANC i d’Òmnium a Sant Cugat. Tot i que cap de les dues entitats ha manifestat a qui donaran suport a les properes eleccions, el nou partit vol establir contactes per a rebre el seu recolzament. A principis de l’any vinent faran primàries per a decidir els seus cap de llista i establiran un programa electoral definitiu.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar