Neix #MúsicaQueCura, una iniciativa solidària per combatre la covid-19

10/05/2020 – REDACCIÓ /

En els últims dies s’ha posat en marxa una iniciativa solidària per donar ànims i força a les persones que estan passant per una situació difícil durant la pandèmia del coronavirus. Es tracta d’una proposta que es diu #MúsicaQueCura i que ha impulsat, entre altres, la santcugatenca Mar de Pablo, per fer arribar cançons personalitzades a totes aquelles persones que estan patint la COVID-19 en un hospital, en una residència o al domicili  i ajudar-les a tirar endavant.

Avui dia el projecte ja ha enviat diversos vídeos versionant cançons d’Òpera com “Caruso” o la “Piccolissima Serenata“, clàssics de flamenc com “Entre dos Aguas” de Paco de Lucía o versions de piano com “Primavera”, de Ludovico Einaudi. També s’han versionat cançons de pop-rock com “Escriurem” del Miki Núñez, “Resistiré” del Duo Dinámico o “Siempre Fuertes”, de Manuel Carrasco.

Els impulsors d’aquesta iniciativa entenen la música com un llenguatge que connecta amb les emocions, augmenta l’estat d’ànim i actua, fins i tot, com una teràpia.

Les persones interessades que vulguin una cançó personalitzada per pair millor aquests temps difícils poden enviar les seves peticions a través de la pàgina d’Instagram @musica_que_cura, Facebook, Twitter o per correu electrònic a musicaquecura2020@gmail.com, especificant la cançó que es vol dedicar i a qui va dirigida. 

En qüestió de pocs dies, la persona que realitza la petició rep un vídeo personalitzat i enregistrat per un dels músics que conformen la iniciativa amb la cançó sol·licitada.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar