Neus Colet interpreta la poesia de “Gabriel Ferrater entre papers”

(14/10/2022 –  Redacció)  

L’artista santcugatenca Neus Colet exposa la seva exposició “Gabriel Ferrater entre papers” a Canals Galeria d’art. Es tracta de la interpretació plàstica que ha fet l’artista de tretze poemes de Ferrater amb motiu del centenari del seu naixement. Un treball en els que Neus Colet reflexiona sobre diversos poemes, reproduint-los i transformant-los de forma material, sobre paper per a mà per la mateixa artista.

Josep Canals i Neus Colet a l’exposició “Gabriel Ferrater entre papers”

Neus Colet: “M’he hagut d’imvuir de la poesia de Ferrater que és una poesia bastant hermètica i em va costar una mica, la veritat. El punt de partida és la poesia “Dits” que parla del comiat de dos amants, però el fet d’incloure aquesta referència física als dits em va donar el punt de partida com a escultura per començar a desenvolupar tot aquest treball”.

L’exposició es podrà visitar a Canals Galeria d’art fins al mes de desembre i amb ella es tanca el cicle de mostres i activitats que han organitzat amb motiu de l’Any Ferrater. Una programació amb què la galeria ha intentat donar a conèixer el vessant més santcugatenca d’aquest poeta que va néixer va 100 anys a Reus i va viure els darrers anys de la seva vida a la nostra ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar