Només 5 de les 89 denúncies interposades arrel el desnonament del c/ Indústria tiraran endavant

(24/05/2023 – Redacció)   

La Conselleria d’Interior ha arxivat 84 de les 89 denúncies interposades arrel el desnonament del carrer Indústria de juny de l’any passat. Una concentració convocada pel Sindicat de Llogateres que va demanar fa unes setmanes a ERC a Sant Cugat que assumís responsabilitats envers els processos judicials, com a partit al capdavant de l’alcaldia de Sant Cugat i del departament d’Interior de la Generalitat.

Un cop es van fer públic l’arxivament del gruix de denúncies, l’alcaldessa Miraie Ingla es va mostrar “orgullosa de la feina des d’ERC al departament d’Interior en la defensa del drets fonamentals de manifestació i llibertat d’expressió avancen”.

Per la seva part, des del Sindicat de Llogateres han afirmat que l’arxivament d’algunes de les multes “demostra que la repressió al moviment per l’habitatge és una qüestió de voluntat política”. També posen en valor que l’arxivament s’ha produït “gràcies a la pressió constant exercida pel sindicat i el conjunt del moviment per l’habitatge davant de cada cas repressiu”.

.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger