[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”YouTubeResponsive”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”YouTubeResponsive”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”YouTubeResponsive”][/siteorigin_widget]

26 d’abril 2008 – Més d’un centenar de persones comparteixen la inauguració oficial de les noves instal·lacions de Televisió Sant Cugat. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, encoratja l’equip de la cadena a fer el salt amb força cap a la Televisió Digital Terrestre.

El públic assistent a la terrassa de les noves instal·lacions de Televisió Sant Cugat
Jaume Sabat, Julia Ventura i Romà Ventura bufant les espelmes del pastís dels 30 anys de TV sant Cugat. Foto de Consuelo Alcaide.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Televisió Sant Cugat és la televisió comarcal privada de Sant Cugat des de fa més de 34 anys. Una iniciativa social que va néixer l’any 1986 de la mà de l’Associació Cultural amics de la TV Sant Cugat i que més tard va necessitar passar a societat limitada per poder aconseguir una de les poques llicències comarcals del Vallès Occidental. L’empresa Televisió Sant Cugat aporta a la ciutat de Sant Cugat una televisió de referència al Vallès Occidental, donant veu a la ciutat i promocionant-la al territori. La televisió arriba a més d’un milió de teleespectadors, i això fa que sigui un important mitjà de comunicació a la ciutat.

Emetent des de Collserola i cobrint el Vallès Occidental, Oriental i part del Barcelonès amb una programació continuada les 24 h del dia i els 365 dies de l’any ininterrompudament, amb continguts de proximitat, qualitat i actualitat.

Televisió Sant Cugat va obtenir el Premi Ciutat de Sant Cugat en la seva 6a edició. El jurat va valorar els seus prop de 30 anys de servei informatiu i d’entreteniment, de caràcter local en els seus inicis i, des de la implantació de la TDT, amb cobertura comarcal.

El grup de comunicació edita des del 2015 la revista mensual de distribució gratuïta Sant Cugat Magazine, que amb poc temps ha aconseguit un lloc consolidat a la premsa local gratuïta. 15.000 exemplars mensuals (control auditat per OJD), i més 1.000 punts de distribució, fan del mitjà un dels referents del sector.

 

El director de Televisió Sant Cugat, Romà Ventura, pronunciant unes paraules als assistents durant la inauguració de les noves instal·lacions.
L’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, amb el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras i el director de Televisió Sant Cugat, Romà Ventura, visitant les noves instal·lacions
[siteorigin_widget class=”YouTubeResponsive”][/siteorigin_widget]

TV Sant Cugat  guardonada amb un Premi Ciutat de Sant Cugat 2010

TV Sant Cugat  ha estat premiada a la 6a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. El jurat ha valorat tots aquests anys de servei informatiu i d’entreteniment, de caràcter local en els seus inicis i, des de la implantació de la TDT, amb cobertura comarcal.

Roma-Ventura-Televisio-SantCugat-Premi-Ciutat-SantCugat-2010-2.png
El director de Televisió Sant Cugat, durant el discurs del Premi Ciutat de Sant Cugat 2010
Roma-Ventura-Televisio-SantCugat-Premi-Ciutat-SantCugat-2010-1
El director de Televisió Sant Cugat, durant el discurs del Premi Ciutat de Sant Cugat 2010. A la dreta el regidor i actual conseller de la Generalitat, Jordi Puigneró
[siteorigin_widget class=”YouTubeResponsive”][/siteorigin_widget]

El director de Televisió Sant Cugat, Romà Ventura, Premi Paul Harris

El  22 de maig del 2009 el director de Televisió Sant Cugat, Romà Ventura, va rebre el Premi Paul Harris, que concedeix el Rotary Club de Sant Cugat. Van reconèixer a Romà Ventura per la seva tasca al capdavant de la televisió local de Sant Cugat.

premi-paulharris-televisio-santcugat
Cerimònia d’entrega del Premi Paul Harris del Rotary Club de Sant Cugat
Guardo Paul Harry, Rotary Sant Cugat a Romà Ventura 22/05/2009
Entrega del premi Paul Harris a Romà Ventura, director de Televisió Sant Cugat.  22 de maig de 2009.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

Avda Cerdanyola, 98 Edifici Collserola Planta 5ena
08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
(al costat de l’antic Autocugat)
Telèfon: 93 589 88 99
Aparcament per a visites

  

Edifici Collserola
Edifici Collserola que acull les instal·lacions de Televisió Sant Cugat