Nou servei d’assessorament per promoure la digitalització d’empreses i comerços

(06/07/2022 – Redacció)  

Des d’avui l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) posa en marxa un nou servei d’assessorament individualitzat adreçat a empreses i comerços locals per promoure la seva digitalització.

 El servei analitza les necessitats i fa propostes de digitalització a la mida de cada negoci, amb 6 hores de dedicació per part d’una consultora especialitzada en quatre eixos de transformació digital: presència i visibilitat a internet, màrqueting i comunicació en línia, nous canals de venda i millora dels de processos de gestió.

 Es treballarà en quatre fases diferenciades:

  • Diagnosi: anàlisi de la situació i detecció de carències i necessitats.
  • Definició: assessorament en la definició i proposta de les accions concretes a dur a terme més adients per a cada negoci.
  • Planificació: Elaboració d’un pla de digitalització específic, definint actuacions i propostes d’implantació a curt i mitjà termini.
  • Recomanació: El servei inclou recomanació específica de les solucions a sol·licitar amb el bonus Kit Digital.

Kit Digital és una iniciativa del govern d’Espanya, que amb fons NextGeneration ofereix una subvenció a les empreses que busca afavorir el seu creixement mitjançant serveis i recursos de digitalització, amb imports de fins a 6000€ per a empreses de 3 a 9 persones treballadores, i fins a 2.000€ per a persones autònomes o 2 persones treballadores.

 El servei serà actiu fins al 31 de desembre de 2022 o fins a exhaurir el pressupost. Es pot sol·licitar a partir d’avui dimecres 6 de juliol a través d’aquest formulari: https://www.santcugatfeina.cat/formar-se/oferta-formativa-empresarial?tipus=77&idFormacio=4146

 

 

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger