Nous horaris del Teatre-Auditori per complir amb el toc de queda

28/10/2020 – Tina Forest Illas /

El Teatre-Auditori de Sant Cugat modifica els seus horaris per adaptar-se a la nova normativa del toc de queda. L’equipament cultural ha avançat les últimes funcions, de manera que els espectacles programats per a les 21h passen a començar una hora abans, a les 20h.

Només hi ha tres excepcions: L’espectacle de Manel, que començarà a les 20:30h i La flauta màgica i Pare de la núvia, que començaran tots dos a les 19h de la tarda.

Per a aquelles persones que no puguin assistir als espectacles, hauran d’avisar amb una antel·lació de màxim 7 dies abans. En aquest cas se’ls retornarà l’import de les entrades en forma de targeta regal, que es podrà sol·licitar a través del correu electrònic de l’Auditori.

Des de l’equipament cultural recorden als assistents que un cop finalitzat l’espectacle, mantinguin la seva entrada fins arribar a casa, ja que la Generalitat ha donat de marge fins a les 23h de la nit per retornar als respectius domicilis, fins una hora més tard de l’inici del toc de queda. D’aquesta manera podran justificar la seva presència al carrer en cas que els aturi la policia.

El Teatre-Auditori explica que anirà adaptant la seva programació en funció de com avanci la situació sanitària.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar