Nous punts de vacunació sense cita als campus de les universitats de Sant Cugat

22/09/2021 – Redacció

El Departament de Salut obre nous punts de vacunació sense cita als campus de les universitats de Sant Cugat i de Terrassa. En aquests punts s’hi podran vacunar sense cita totes les persones de la comunitat universitària no vacunades o pendents d’una segona dosi. També estaran oberts a la població que visqui a prop de la zona. S’hi administrarà la vacuna Pfizer. Les persones que vagin a vacunar-se han de portar la targeta sanitària o algun document que els identifiqui (DNI, NIE, passaport). Aquesta acció de vacunació compta amb professionals de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Joves fent cua per vacunar-se al punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona

A Sant Cugat aquest dimecres 22 de setembre s’està vacunant a les Escoles Universitàries Gimbernat a l’aula 03 de la planta baixa, de 12 h a 16 h. Pel que fa al campus Esade Sant Cugat es farà els dies 23 i 29 de setembre a les aules 014, 015 i 016 de l’Edifici Docent, de 12 h a 16 h. La vacuna també arribarà a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès el dia 27 de setembre al vestíbul de la primera planta (davant de la sala d’actes), de 12 h a 16h. Per acabar, el dia 28 de setembre l’acció es farà al campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya, a la planta -2, gimnàs núm. 2, de 12 h a 16 h.

A més, cal recordar que des del 8 de setembre al Vallès Occidental hi ha obert un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, de dilluns a dijous, de 13 h a 19 h, i els divendres, de 9 h a 13 h.

Amb aquesta iniciativa, el Departament de Salut i les universitats sumen esforços per augmentar el percentatge de la població universitària vacunada.

 

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar