Nova data per la Marxa Infantil 2020: diumenge 8 de novembre

12/05/2020 – REDACCIÓ /

El Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de la Marxa Infantil, ha informat que finalment la data de celebració de la Marxa serà el diumenge 8 de novembre. Les inscripcions estan tancades però es mantindran les que es van rebre el passat mes de març. Un mes abans de la nova data, a principi de l’octubre es tornaran a obrir i els organitzadors comunicaran el nou calendari de recollida del material i tota la informació.

La 62a edició de la Marxa Infantil de Regularitat s’ha ajornat ja dues vegades. En un inici s’havia de celebrar el diumenge 19 d’abril però a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus va ser ajornada. L’organització de l’esdeveniment va anunciar durant el mes de març una nova data i la voluntat era que es realitzés el diumenge 24 de maig però finalment serà el 8 de novembre.

La Marxa Infantil és una de les marxes de la regularitat més antigues de Catalunya i que té una gran participació. Des de 2017 el Parc de Collserola limita la xifra de participants a 2.000 infants. Enguany arriba a la seva edició número 62. El recorregut és d’aproximadament 10,5 km per Collserola.

61-marxainfantil4
Nens i nens durant la Marxa Infantil 2019
marxa-infantil-santcugat-2019
Instants de la Marxa Infantil de Sant Cugat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar