Núria Gibert (CUP Sant Cugat) deixa el govern municipal

(23/05/2022 – Redacció)  

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància i portaveu del grup municipal de la CUP-PC, Núria Gibert, ha comunicat la seva renúncia com a regidora de l’Ajuntament i, per tant, a partir del ple de juny deixarà de ser tinenta d’alcaldia. Segons ha afirmat la mateixa Gibert es tracta d’una decisió política.

Núria Gibert durant un acte Foto: Albert Canalejo

Una vegada aprovada la renúncia, l’alcaldessa reestructurarà el cartipàs per delegar les competències de la tinència d’alcaldia al regidor de la CUP, Marco Simarro.

D’aquesta manera el nou regidor o regidora de la formació, que s’incorporarà previsiblement en el ple de juliol, agafarà les regidories de Barris, Participació i Joventut.

Núria Gibert i Dasca és, des de 2015, regidora portaveu de la CUP-PC. En el present mandat, ocupa el càrrec de segona tinenta d’alcaldia de l’equip de govern format amb ERC-MES i el PSC.

Tant l’alcaldessa Mireia Ingla (ERC Sant Cugat) com el primer tinent d’alcaldia Pere Soler (PSC Sant Cugat) han fet piulades destacant la bona feina de Gibert.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger