Òmnium Sant Cugat organitza l’EstrogenFest! per commemorar el Dia de la Dona

04/03/2021 – Redacció /

Òmnium Sant Cugat ha organitzat la primera edició de l’EstrogenFest!, en motiu de la commemoració del Dia de la Dona. Aquest es durà a terme el cap de setmana del 6 de març als jardins de Sant Francesc.

En aquesta jornada es celebraran diverses activitats, com per exemple la xerrada del col·lectiu 8 Mil Motius, tallers infantils i juvenils com un contacontes i un taller de rap feminista a càrrec de Versembrant, o un espectacle de dansa a càrrec de l’Associació Folklòrica i Cultural Boliviana Caporales La Fraternidad.

També s’entregarà una panera com a premi del concurs literari “Cartes a una dona”. Tot això en una jornada acompanyada de música que s’allargarà fins les 19h.

A més de l’EstrogenFest!, des d’Òmnium Sant Cugat també han organitzat altres actes per commemorar el Dia de la Dona, com la projecció del documental “Montserrat Roig: l’hora violeta”, als Cinemes de Sant Cugat, o la lectura del manifest del Dia de la Dona que tindrà lloc el 8 de març, amb la participació de Mònica Terribas.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar