Parc Vallès es reinventa pel seu 25è aniversari 

(23/11/2023 – Redacció)

El parc comercial i d’oci Parc Vallès celebra aquest any el seu 25è aniversari i coincidint amb aquesta efemèride han inaugurat una gran remodelació dels espais comuns que anirà de la mà nou concepte de venda que els actuals propietaris, el Grup Frey, han batejat com “shopping promenade”. Una estratègia, pionera a l’estat, que convida als clients a “gaudir d’un entorn confortable, experiencial i sostenible, combinant una àmplia i variada oferta comercial i d’oci”.

Parc Vallès és el primer parc comercial i d’oci del grup Frey a Espanya que incorpora aquest concepte. La multinacional, líder en “retail sostenible” a Europa, ha invertit en la seva transformació 3 millions d’euros que s’ha traduït en una completa remodelació de façanes, millores en els paviments i aparcaments, però el canvi que més crida l’atenció és el de la plaça central, que s’ha convertit en un exponent del nou enfoc més amable i sostenible.

L’acte de rellançament del nou Parc Vallès ha comptat amb la presència de l’alcalde de terrassa, Jordi Ballard, i de representants de la patronal Cecot i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

També s’incrementen les zones d’ombres amb una marquesina de fusta en la zona comercial que servirà com a refugi climàtic, sobretot en les onades de calor i s’ha incorporat una zona de jocs infantils on destaca la gran torre de tobogans que emula una torre dels castellers, un dels símbols de la cultura terrassenca. Per aquest motiu l’acte d’inauguració ha comptat amb la participació de les dues grans colles de la ciutat: els Castellers de Terrassa i els Minyons de Terrassa.

L’arte és també un senyal d’identitat del nou Parc Vallès, que és també pioner a convertir les seves façanes en una Galeria d’Art Urbà a l’aire lliure. En un primer moment, el Parc compta en dos de les seves façanes amb dos murals dels artistes locals Anna Taratiel i Zosen Bandit, i aquesta iniciativa s’anirà ampliant en el futur.

El parc
Parc Vallès té previst tancar 2023 amb prop d’11 milions de visitants i genera 622 ocupacions directes. Compta amb una superfície bruta alquilable (SBA) de 47.300 m², dels quals 29.500 estan dedicats a la gastronomia i l’oci. La seva ocupació actual és del 99,7%. En total, alberga 41 establiments i més de 20 espais de gastronomia.

Més de 5.000 m² de la superfície disponible es destina a instal·lacions esportives i també alberga un Cinesa amb 20 sales de projecció. Així mateix, la seva zona d’aparcament té 2.700 places, a més d’aparca bicis.

Núria Gàndara, gerent de Parc Vallès, ha subratllat en l’acte de presentació que “des de la seva inauguració en 1998, Parc Vallès ha estat el Parc Comercial i d’Oci líder per la seva oferta al Vallès Occidental, així com el destí preferit de milions de persones. Aquesta remodelació ens prepara per a una nova etapa de creixement, amb una nova proposta de valor per a tota la família que millora l’experiència dels visitants adaptada als nous hàbits i tendències de consum i entreteniment del nostre entorn”.

Shopping Promenade ®
Parc Vallès és el primer Parc Comercial i d’Oci de FREY a Espanya que incorpora aquest concepte, ja implantat amb èxit en altres actius del grup a Europa, com Coeur Alsace o Claye-Souilly, a França, o Algarve Shopping, a Portugal, entre altres.

Tots ells formen part d’un pla d’expansió paneuropeu, que té com a objectiu convertir al grup immobiliari francès en el líder europeu en “retail sostenible”, basant-se en el seu “know-how”, en el desenvolupament i la gestió d’actius comercials a l’aire lliure, que ofereixin una experiència comercial, sostenible, amigable i rendible per als seus membres.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar