PARLEM DE FONS D’ARMARIS

Per Oriol Cisteró, president d’ERC Sant Cugat

Fa uns dies, la Sra. Fortuny, portaveu de Juntsxstc, acusava el govern de Mireia Ingla d’apropiar-se d’un vell projecte de l’alcalde Lluís Recoder, quan aquest cap al 2008, proposà el soterrament de les vies dels FGC al seu pas per Sant Cugat.

Suposo que amb aquest exabrupte, Juntsxstc deu pensar que deixa en mala posició a l’actual govern, obviant que durant més de 12 anys, van ser el govern i van oblidar aquest projecte de ciutat, com tants d’altres. Tot un fons d’armari que no va convenir a cap de les posteriors alcaldesses, potser no sabien on era l’armari o potser no sabien ni com s’obria, perquè per a
obrir-lo cal tenir voluntat transformadora i ganes de pensar en el futur de la ciutat.

A la gent d’ERC no ens fa cap por, ni recança, obrir armaris i recuperar-ne els bons projectes per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de Sant Cugat. Vinguin d’on vinguin. Com tampoc ens fa cap por dir i repetir que els projectes com Promusa 2030 o la urbanització de la resta de Can Mates estaven poc pensats, mal formulats i ha estat necessari aturar-los i fer-ne un replanteig global.

I en tot cas, des del govern presidit per l’alcaldessa Mireia Ingla, ens comprometem a continuar treballant per la ciutat: proposant, creant o fent net als armaris, perquè a part del fons d’armari, algunes van deixar-hi bàsicament anys de teranyines i catifes.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar