“Parlem de Sant Cugat”

Parlem de Sant CugatSant Cugat són els seus barris, districtes i Valldoreix. Tots conformen aquest bonic municipi metropolità i vallesà abraçat a Collserola, però que cal millorar-lo i molt.

No ho diem els i les socialistes, ho diu la ciutadania, la gent que ens para pel carrer, que ens envia missatges, que ve al ple municipal, que escriu articles i participa en mitjans. Els partits som la seva veu i posem sobre la taula el que preocupa i el que hauria de ser la màxima de qui governa: l’ocupació, la seguretat, la mobilitat i l’habitatge.

Tot es pot resoldre amb voluntat política, però si no ens hi posem immediatament, mai aconseguirem la fita. Amb unes bones polítiques d’ocupació baixa la demanda dels serveis assistencials, no tindrem una plantilla de policia local si no la planifiquem, no obtindrem més habitatge si no intervenim, i no millorarem la mobilitat si no escoltem. Per això cal fer foc nou, i que altres amb una mirada diferent i nova ens hi posem, i només en la mirada posada en i per Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar