“Pedra i Sang” arriba a la seva 20 edició amb relleu generacional

( 5/12/2022 –  Redacció )  

Aquest any es celebra per fi la 20 edició de “Pedra i Sang” a la Sala Capitular del Claustre, recuperant el seu format i espais tradicionals després de la pandèmia. Tot i que aquesta serà la seva 20 edició, ja fa 22 anys que aquesta tragicomèdia musical es va estrenar a la ciutat. Per aquest motiu, la seva directora Dolors Vilarasau ha decidit que ha arribat el moment de fer un relleu generacional per garantir el futur d’aquest tradicional espectacle. La intenció és codirigir l’espectacle un o dos anys amb la Martina Vilarassau i que després aquesta assumeixi la direcció en solitari.

De la mateixa manera que també s’ha previst una transició en un dels papers principals de l’obra, el de l’Abat Arnau de Biure. Xavier Tor que ha interpretat aquest rol durant els darrers deu anys, compaginarà aquest paper en algunes funcions amb Ricard Mariné, que els substituirà en aquest rol protagonista quan es cregui oportú.

“Pedra i Sang” es representa cada Nadal a Sant Cugat i està inspirada en els fets reals que van succeir durant la missa del gall de 1350, quan un grup de nobles vallesencs encapçalats per Berenguer de Saltells van assassinar l’Abat Arnau de Biure a l’interior de l’església del Monestir davant de tots els assistents de la missa.
Les entrades per a aquesta edició tan especial d’aquesta tragicomèdia ja es troben a la venda a www.pedraisang.cat i l’endemà a santcugat.cat/nadal i a l’APP Nadal Sant Cugat. La podreu veure del 25 al 28 de desembre, a Sala Capitular del Monestir amb un preu de 15 €.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar