“Per què a mi?”: un muntatge teatral per sensibilitzar sobre les malalties cròniques on els actors són els mateixos pacients

(22/02/2023 – Redacció)   

La Fundació Salut Plus fa anys que ofereix atenció psicosocial a persones amb malalties cròniques. Ara, amb la col·laboració de l’Hospital Universitari General de Catalunya, ha presentat un muntatge teatral per sensibilitzar sobre la “cronicitat” on els protagonistes són els mateixos pacients.

L’obra de teatre es titula “Per què a mi?” i es representarà al Teatre Auditori de Sant Cugat el 12 d’abril. El muntatge dirigit per Roger Pallàs vol ajudar als espectadors a posar-se a la pell d’un malalt crònic i és el resultat de diversos anys de treball.

https://www.instagram.com/p/CqFgE7wDW3h/

El muntatge “Per què a mi?” estarà representat per la companyia de teatre FSP, amb la col·laboració de Marta Duran i la Companyia La Inestable de Bellaterra. La presentació anirà acompanyada d’un espectacle musical a càrrec de la Fundación Sifu, que compta amb trenta anys d’experiència treballant amb persones amb discapacitat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger