Pere Soler, elegit com a candidat a l’alcaldia per l’assemblea del PSC de Sant Cugat

(6/10/2022 –  Redacció)  

L’assemblea d’agrupació d’elecció de candidat a l’alcaldia del PSC ha triat a Pere Soler com a alcaldable de la seva formació a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023.

Pere Soler havia mostrat el seu desig d’encapçalar la llista i havia fet la corresponent recollida d’avals per a tenir el suport de la militància del partit. Havent aconseguit un 80% dels avals necessaris es convertia en l’únic candidat possible, ja que són necessaris el 25% dels avals de la militància per a presentar-se com a precandidat i que s’obri un procés de primàries. L’assemblea va ratificar la decisió amb unanimitat.

Font: @ElenaVilaGomez

Pere Soler es mostra il·lusionat i optimista. “Els vents són favorables i crec que podem optar a l’alcaldia. Després de trenta-sis anys, Sant Cugat ha de tornar a tenir un alcalde socialista”. “L’experiència i l’expertesa aconseguides m’han fet agafar forces i he vist que cal tirar endavant, continuar el projecte”, anunciava, dient que “hi ha moltes coses iniciades que s’han de seguir treballant”.

Pere Soler és l’actual primer tinent d’alcalde de Presidència, Economia, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport. Ha encapçalat les llistes municipals del PSC de Sant Cugat des del 2015, any en el qual va esdevenir portaveu del Grup Municipal Socialista a la nostra ciutat. Va entrar al govern de la ciutat el 2017 com a tinent d’alcalde d’Ocupació i Polítiques Comarcals, després de 30 anys en els quals el PSC no assumia responsabilitats en el govern de la ciutat.

També és conseller comarcal del Vallès Occidental des del 2014, i portaveu del mateix grup comarcal socialista des del 2015. En l’àmbit orgànic, el 2016 va ser escollit com a primer secretari per l’assemblea d’agrupació, el març del 2020 va esdevenir viceprimer secretari de la federació del PSC Vallès Oest i Conseller Nacional del PSC.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar