Preocupació pel plor d’uns gats tancats sense aigua en un balcó de l’avinguda Cerdanyola

26/05/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts al migdia (14:00) alguns ciutadans de l’avinguda Cerdanyola han mostrat la seva preocupació perquè uns gats estaven plorant en un balcó de l’avinguda Cerdanyola.

Imatge del moment que de l’intent de baixar-li aigua als gats

La Policia Local ha rebut un avís que hi havia gats en un balcó amb la persiana tancada i sense aigua. Segons ha informat l’Ajuntament de Sant Cugat, hi havia dos animals tancats en un balcó sense menjar ni aigua i exposats a una calor intensa. Diverses dotacions de la Policia Local i Protecció Civil s’han desplaçat fins a la zona per tal de trobar una solució al plor dels gatets.

En aquest vídeo podeu veure com des del pis de dalt, membres de Protecció Civil intenten remullar el balcó on es trobaven els animals i amb l’ajuda d’una cinta van aconseguir baixar uns recipients amb aigua perquè els dos gats poguessin hidratar-se.

Mentre estaven fent tot això, ha aparegut l’amo dels animals, se l’ha avisat i s’ha aixecat una acta pels fets. La regidoria de Benestar Animal farà seguiment del cas perquè en aquest assumpte podria haver-hi una “possible situació de maltractament animal“.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar