Presenten el ‘Kit Digital’ a Sant Cugat, la subvenció per promoure la digitalització de les pimes i autònoms

(01/04/2022 – Redacció/)  

La sala de plens de l’Ajuntament ha acollit una sessió informativa oferida pel director general de l’entitat pública empresarial RED.es, Albert Martínez amb l’objectiu de presentar el programa ‘Kit Digital’.  Aquest programa  s’ha dissenyat per promoure la digitalització de les pimes i autònoms per facilitar la transformació digital de les empreses, millorant així la seva competitivitat. 

Sessió informativa feta a la sala de plens de l’Ajuntament per explicar el Kit Digital

‘Kit Digital’ és un programa impulsat pel  Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital del govern espanyol i està dotat amb un fons de 3.000 milions d’euros, provinents dels Fons Europeus Next Generation. 

Aquesta sessió informativa, organitzada per l’Ajuntament, ha estat adreçada a les empreses de la ciutat per tal de facilitar l’accés al programa i aclarir dubtes sobre el procediment.

En aquesta trobada també han assistit l’alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.  

Qui pot beneficiar-se del ‘Kit Digital’? 

Totes les pimes, de menys de 50 treballadors, i autònoms del país s’hi poden presentar a través d’una convocatòria directa i no competitiva. La subvenció s’ha de destinar a programes i accions que permetin adoptar solucions digitals que augmentin el nivell de maduresa digital de l’empresa.

 

Les empreses que accedeixin a les subvencions a través de la convocatòria pública rebran un bo digital que identificarà la quantitat econòmica que disposaran per utilitzar en les solucions digitals que millor s’adaptin a les seves necessitats. Aquestes solucions es podran escollir d’un ampli catàleg ordenat en 10 categories.

Per més informació:  https://www.acelerapyme.gob.es/ca/kit-digital

 

Directe sessió Sala de Plens Ajuntament de Sant Cugat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar