Prohibit tirar petards a la Floresta, les Planes, Can Barata i Valldoreix

(23/06/2022 – Redacció)  

Diferents municipis de Catalunya han prohibit tirar petards durant aquest Sant Joan i en conseqüència, durant tot l’estiu. Es tracta d’una mesura que s’aplica per prevenir possibles incendis, després d’una forta onada de calor i d’una llarga etapa amb pluges minses que fan que el bosc estigui més sec del que seria habitual.

Els cossos de seguretat recorden que està prohibit fer foc i llançar petards a menys de 500 m de zones forestals. Per tant, a Sant Cugat aquest Sant Joan està prohibit tirar petards als barris de Can Barata, La Floresta i Les Planes. A la vegada de manera parcial als sectors de Mira-sol, Centre oest i Centre est.

A Valldoreix, l’EMD ha prohibit els petards i els focs a tota la vila. “Atès l’elevat risc per les altes temperatures i la manca de pluges, us demano que us abstingueu de celebrar les revetlles amb fogueres, petards o focs d’artifici”, assenyala el president de l’EMD, Josep Puig, en un missatge institucional.

Per aquest Sant Joan l’Ajuntament desplegarà  5 patrulles al carrer de la Policia Local, 5 vehicles i 13 efectius de Protecció Civil, 2 vehicles i 8 efectius d’ADF i un camió cisterna i 2 operaris mobilitzats de la Brigada municipal.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar