Prop de 4.000 corredors participen en el 24è Cros Ciutat de Sant Cugat

(14/11/2022 –  Redacció)  

El Parc de la Pollancreda es va tornar a omplir de participants per a participar en la 24a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat. Una prova que aquest any va tornar al seu format tradicional, amb 18 curses concentrades en un sol matí i que va comptar amb la participació de prop de 4.000 corredors.

Una gran festa de l’esport que, com cada any, va tornar a estar organitzada per l’Ajuntament a través de l’OMET (Oficina Municipal d’Esports per a tothom) i que es va disputar en un matí de diumenge amb un molt bon temps.

En total es van disputar 18 curses, segons les categories, amb distàncies que van anar dels 470 als 1.800 metres. Els més matiners, la categoria popular van sortir a les 8.15h amb el format tradicional, com també ho van fer els juvenils, cadets i infantils.

A partir de les 10.30h va ser el torn de les categories prebenjamí, benjamí i aleví, que van realitzar sortides llançades, amb petits grups de 4 o 5 corredores i corredors en intervals de 3 o 4 segons per evitar aglomeracions i caigudes entre els més petits. Aquest tipus de sortida va fer que els guanyadors no s’identifiquessin visualment a l’arribada, sinó que la classificació es va determinar amb el registre del xip electrònic. Aquest sistema va permetre igualar la participació en totes les categories, independentment del sexe com succeeix a les curses d’adults.

L’organització comprovarà i avaluarà aquests resultats davant possibles incidents i farà públic els resultats a través de la web de l’OMET.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla, i del regidor d’Esports, Francesc Carol, a més de diversos representants del ple municipal.

Durant aquesta setmana, Televisió Sant Cugat us oferirà com sempre, un ampli resum amb les millors imatges d’aquest esdeveniment, i divendres 18 de novembre a partir de les 18.30 a la plaça Barcelona es durà a terme l’entrega de premis d’aquest 24è Cros Ciutat de Sant Cugat.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar