Prova pilot de bus a demanda per connectar parcs empresarials de Sant Cugat amb Barcelona

20/10/2020 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat una prova pilot de bus a demanda per connectar Barcelona amb diferents parcs empresarials del municipi. 

Aquesta iniciativa forma part del projecte europeu CommINSAFE, que té l’objectiu de millorar la mobilitat diària de les persones que treballen en zones on el transport públic no té una connexió directa.

La prova pilot consisteix en oferir un servei de bus al matí que, segons la demanda que rebi per part dels usuaris, establirà uns punts de recollida en llocs propers a estacions del metro de Barcelona. Un cop recollits, deixarà els treballadors en les corresponents empreses dels parcs empresarials de Sant Cugat que quedin lluny del transport públic. És el cas, per exemple, de Can Magí o can Sant Joan. El servei també cobrirà la tornada a la tarda a Barcelona.

Tal com explica José Gallardo, regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, l’objectiu és “reduir el vehicle privat i seguir impulsant una mobilitat més sostenible i intel·ligent a Sant Cugat”.

La prova pilot es va posar en marxa el passat 13 d’octubre i estarà en funcionament de manera gratuïta fins el mes de novembre. El recorregut s’adapta a les necessitats dels usuaris.

Aquells que hi estiguin interessats han d’enviar un correu a l’adreça mobilitat@santcugat.cat. Posteriorment s’hauran de descarregar una aplicació mòbil per tal d’indicar el punt de recollida i a quina empresa ha de finalitzar el seu trajecte. Les places, de moment, són limitades.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar