Quan començarà el nou curs escolar a Sant Cugat?

(22/08/2022 – Redacció)  

El proper curs escolar 2022-2023 començarà el proper dilluns 5 de setembre, tan com va decidir el Departament d’Educació de la Generalitat a principis d’any. Una setmana abans del que era habitual fins ara a Catalunya, on el curs acostumava a començar després de la Diada de l’11 de setembre.

Imatge d’arxiu. Setembre 2021

Està previst que el 5 de setembre comencin les classes els alumnes d’educació infantil i a l’educació primària. Dos dies després, el 7, ho faran els d’educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius

Un nou curs escolar que, a més del calendari, comença amb altres novetats com la gratuïtat de l’Infantil 2, l’antic P2, a les escoles públiques i la concessió de subvencions per les llars d’infants privades.

Aquest nou curs també començarà amb una reducció de ràtio a les escoles que es vol reduir a 20 alumnes per classe. Una reducció que començarà a aplicar-se als grups d’Infantil 3 per a que progressivament, durant els anys successius, aquesta ratio s’entengui als diferents cicles a mesura que els alumnes vagin passant de curs.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar