Què fer aquest cap de setmana a Sant Cugat?

(12/05/2022 – Redacció)  

Aquest cap de setmana, com és habitual a Sant Cugat, la ciutat ens ofereix moltes activitats culturals, esportives i per a fer en família. Destaquen els actes de Sant Ponç, la quinzena verda dels Gausacs, el festival PunkCugat i la nit dels museus. Anem per pams…

Dissabte 14 de maig

Aquest dissabte, arrenca el dia amb els habituals Mercats de Pagès del centre, Mira-sol i Vollpelleres i al que aquest cap de setmana se li suma la Fira de Sant Ponç a la plaça Octavià durant tota la jornada.

Mercat de Pagès


A les 10.30 arrenca la 2a Festa de la Diversitat Familiar amb contacontes, tallers i actuacions per a la canalla, organitzada per Escoles Coeducatives als Jardins del Monestir

A les 12.00, molt a prop, Ballada de Sant Ponç amb inici a la plaça de l’Om, organitzada per l’Escola de Música Tradicional i l’Esbart Sant Cugat.

També hi haurà molta dansa al Teatre Auditori al llarg de tot el dia, de les 12.00 a les 18.00 de la tarda, amb diverses actuacions dins l’IT Dansa a càrrec de la Jove Companyia de l’Institut del Teatre.

A 12.30 podem fer el vermut acompanyats de la música en directe dels Bcn Soul Choir a la Sala El Siglo del Mercantic.

A la tarda tenim diverses activitats de la setmana verda dels Gausacs, on destaca el pilar caminant que arrencarà a les 18.00 de la tarda i les Vigílies de Sant Ponç que ompliran de verd la plaça de l’U d’Octubre fins a les 23.00 de la nit.

En paral·lel, la tarda de dissabte arrenquen els actes de la Nit de Museus. Amb activitats com la Xerrada sobre autores i protagonistes femenines al Museu del Còmic a les 17.30 de la tarda. I després, a partir de les 19.00 de la tarda arrenca la Nit dels Museus a la ciutat. Amb entrada gratuïta fins a les 22 de la nit al Museu del Monestir, la Casa Museu Cal Gerrer, el Museu del Còmic i el Centre d’Art Maristany.

A la vegada, la tarda de dissabte torna el festival Punkugat que celebrà la seva segona edició a partir de les 17:30h i fins ben entrada la nit amb 7 grups que pujaran a l’escenari al del Parc de Can Vernet.

punkugat-2019-
Festival Punkugat

Diumenge 15 de maig

Diumenge, tornarà a ser una jornada carregada d’actes a Sant Cugat amb el Sunday Market a Mercantic des de les 10 del matí, les habituals passejades organitzades pel CMSC i les visites guiades al Monestir organitzades pel Museu.

A les 12.00 del migdia, Swing en directe a la plaça de Can Quitèria. A la mateixa hora, els Castellers ompliran la Plaça Octavià amb la Diada de Sant Ponç.

Castellers de Sant Cugat a la plaça d’Octavià

També a les 12.00, com cada diumenge tenim un nou espectacle de titelles a Can Ninot i una mica més tard, els qui hagin anat a passejar al Mercantic poden fer un vermut acompanyats del concert de Mercè de la Fuente Quintet a la sala El Siglo.


La tarda de diumenge, els amants de la música poden tancar un cap de setmana ple d’activitats al Teatre Auditori amb el Concert de Les quatre estacions de Vivaldi de la Franz Schubert Filharmonia a les 19.00 i en acabar, el Jazz del Luismi Segurado Quintet al mateix Cafè de l’Auditori.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger