Què passarà si plou durant les Cavalcades?

(4/1/2024 22:30h – Redacció)

Les previsions meteorològiques pronostiquen que divendres a la tarda hi ha moltes possibilitats de pluja i les cavalcades de Reis a Sant Cugat podrien veure’s afectades. De moment, des de l’organització han confirmat (en el moment de redactar aquesta notícia) que “es mantenen totes les cavalcades a Sant Cugat tal com estan previstes”.

En cas de pluja, s’intentarà al màxim possible mantenir tots els recorreguts. Tot i això, es podrien fer ajustaments en l’arribada i les cavalcades dels Reis d’Orient.

Plogui o no plogui, sempre es mantindrà l’acte de lliurament de cartes a Ses Majestats, que aquest any a Sant Cugat es durà a terme a la plaça de l’Om.

Tota la informació i possibles canvis s’aniran publicant puntualment a les xarxes socials municipals i als mitjans de comunicació locals.

Afectacions al trànsit
Els carrers afectats, aquells pels quals passen les rues, quedaran tallats: a Sant Cugat, a Valldoreix i a La Floresta les restriccions al pas comencen a les 16.30 h; i a Les Planes i Mira-sol, a les 17 h. A més, a partir de les 8 h al centre i de les 10 h a Valldoreix i als districtes, no es podrà estacionar als carrers per on passen les cavalcades.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar