Quines activitats es faran a la festa “Fem Barri” Monestir-Sant Francesc el dissabte 21 de maig?

(11/05/2022 – Redacció)  

Després de dos anys de pandèmia, la jornada festiva “Fem Barri” tornarà de nou el dissabte 21 de maig amb una vintena d’activitats concentrades als Jardins de Sant Francesc al llarg de tot el matí. La jornada arrencarà amb un Taller i una mostra de Qigong (txikung), organitzada per Aula de So.

A continuació una Batucada inclusiva del Taller Jeroni de Moragas donarà el tret de sortida al matí de festa, que també comptarà amb mercats solidaris, tallers, balls tradicionals, activitats infantils, música en directe, espais per menjar i una zona d’informació amb les activitats de les entitats.

Entre totes les actuacions que es podran veure, destaca la de Flamenc i sevillanes del Centro Popular Andaluz a les 12, seguida per la Mostra de dansa d’arrel de l’Esbart Sant Cugat, la Dansa tradicional catalana del Grup Mediterrània, el Concert coral i el concert de guitarres de l’Aula de So i el Ball dels Caporales i el Concert dels Trambolicos tancaran la jornada.

Al marge de les actuacions s’han organitzat diverses activitats esportives i per infants: contacontes, pinta cares i tallers.

També destaquen els mercats solidaris: un amb Productes elaborats per persones amb discapacitat organitzat pel Taller Jeroni de Moragas i un altre de Manualitats a càrrec de l’aula oberta de l’Institut Joaquima Pla i Farreras.

A més, col·laboraran a la jornada moltes entitats del barri que oferiran activitats pròpies, com el Club d’Escacs, l’Hort del Barri, el Sindicat de Llogateres de Sant Cugat i l’establiment Ocio Central que ha organitzat un Taller de jocs de taula.

L’objectiu de la jornada festiva “Fem Barri” és crear comunitat i mostrar la vitalitat del barri de Monestir- Sant Francesc. Una jornada organitzada per la Xarxa Monestir – Sant Francesc amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de molts col·lectius que volen donar a conèixer el seu barri, els seus recursos i crear un espai de trobada entre el veïnat, els comerços i les entitats.

Consulta la programació

Consulta totes les activitats organitzades per la jornada festiva “Fem Barri”

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar