Quins són els 58 carrers de Sant Cugat que s’asfaltaran aquesta tardor?

(25/08/2022 – Redacció / Premsa Ajuntament)  

L’Ajuntament te previst posar en marxa aquesta tardor un pla d’arranjament de 58 carrers de la ciutat amb un cost de 3 milions d’euros. Els treballs es duran a terme en grans eixos com la Rambla Ribatallada, el carrer Puig i Cadafalch, l’avinguda de Rius i Taulet o les avingudes de Gràcia, entre molts altres. Unes intervencions que no només es duran a terme al centre de la ciutat, les obres quedaran repartides per tots els barris de la ciutat.

A més també s’actuarà en algunes cruïlles i de forma parcial a alguns trams de carrers en mal estat. La previsió és reasfaltar un total de 65.000 m2. 

També es destinaran 200.000€ suplementaris a la feina que realitza de forma periòdica la brigada municipal per per millorar l’estat de les voreres. I 200.000€ més per ’instal·lar coixins berlinesos i reforçar la seguretat viària.

En concret, el pla preveu reasfaltar totalment (o en una gran part) un total de 14 carrers:

  • Av. Generalitat; av. de Gràcia; rambla Celler (entre c. Borrell i pl. Pelleria); c. Puig i Cadafalch (entre pl. Celler i parc Pollancreda); rambla Ribatallada; c. Francesc Moragas; av. Rius i Taulet (entre c. Santiago Rusiñol i av. Lluis Companys; entre c. Pere Serra i av. can Graells); pg. Francesc Macià (sobre el pont i trams variats); c. Compte; c. Granollers; c. Pompeu Fabra; av. Verge de Montserrat; av. Emeterio Escudero; i camí de can Flo.

En la resta de vies (44), es reasfaltaran trams de carrer o cruïlles que es troben en mal estat:

  • C. Jesús Serra i Santamans; c. Joan Regla; c. Esteve Pila; av. Safareigs; c. Verdi; pg. Olabarria; av. Enllaç; av. can Picanyol; c. Alvarez; c. Dos de Maig; av. Lluís Companys; c. Martorell; av. Pla de Vinyet; c. Doctor Murillo; c. Manel Farrés; c. Abat Biure; c. Abat Escarré; c. Pau VI; c. Torrent Ferrusons; c. Reus; c. Vic; c. Borrell; c. Bages; c. can Barata; camí dels Monjos; c. Jeroni Pujades; c. Priorat; c. can Majó; c. Panamà; c. Santa Gemma; pl. Pins; c. Tenerife; pg. Nard; c. Alacant; c. Osca; pg. Baixador; av. de les Marines; pl. Vi; c. Victòria; c. Sevilla; pg. Roser; pl. Centre; av. can Busquets; i c. Magarola.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar