Ragull Centre es construirà

(7/4/2024 – Redacció)

El grup municipal d’ERC ha anunciat en una roda de premsa que finalment el projecte de Ragull Centre es construirà i inclourà habitatge de lloguer protegit. Junts per Sant Cugat va anunciar el setembre passat que aquest projecte quedava descartat, tal com l’havia formulat l’anterior equip de govern d’ERC, PSC i CUP. Des de Junts, ara al govern, van interposar un recurs contenciós administratiu contra aquest projecte al 2022, per evitar el que valoraven com “l’inici del desballestament del model de la ciutat de Sant Cugat”.

ERC només ha confirmat que el projecte de Ragull Centre es construirà al mateix emplaçament ja anunciat, al solar d’ús industrial de la rambla del Torrent del Xandri propietat de la multinacional Ferrer, i que aquest inclourà habitatge de lloguer protegit. La intenció del govern és repensar aquest projecte i tot just ho estan començant a estudiar, això sí, els republicans han anunciat que la seva intenció és abastar una zona més ampla amb la possible compra de més sòl.

El projecte original de Ragull Centre incloïa 118 habitatges, 72 dels quals es volien destinaran al lloguer protegit, amb dues torres amb 11 plantes d’alçada que també havien d’incloure 3.500 m2 a activitats econòmiques i comercials. L’alçada dels edificis és el que va ser més criticat des de veïns i oposició, perquè “trencaven amb el model de ciutat”

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar