Rejovenim els pressupostos participatius de barri!

marco-simarro-cup

Per Marco Simarro, regidor de Joventut, de Participació i Barris

Comença una nova edició dels pressupostos participatius de barri. Es podran presentar propostes en clau de barri fins el 2 de juny. En termes generals, mantenim l’essència de l’anterior edició amb un format que
aporta més proximitat, més arrelament en les propostes i projectes més acotats a la realitat quotidiana del veïnat.

A més, enguany, dotem de recursos aquesta edició per potenciar la participació del jovent de la ciutat. Sabem que aquest col·lectiu se sent llunyà d’aquest tipus de polítiques i creiem important incentivar-ne la participació i la implicació. El jovent de la ciutat suposa un percentatge de la població molt elevat i és un deure destinar el màxim d’esforços possibles a involucrar-los en els espais de participació ciutadana.

Per això fem una reserva de 216.000€ destinada a projectes proposats i
promoguts pels mateixos joves.
Ho farem implicant òrgans com el Consell
d’Infants i el Consell de Joves en l’elaboració de les propostes i en la dinamització dels instituts per aconseguir que el jovent de la ciutat tingui la veu que es mereix en aquesta edició de pressupostos participatius.

La votació d’aquestes propostes estarà dirigida a infants i joves de 10 a 18 anys de la ciutat. Amb aquesta nova empenta, desitgem poder generar més interès en totes les fases del procés participatiu i augmentar el nombre total de participants!

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar