Retiren el vehicle encastat a l’habitatge de Mira-sol

(21/12/2022 –  Redacció)  

Per fi s’ha pogut retirar el vehicle del servei de neteja que es va encastar el passat 9 de desembre a un habitatge unifamiliar de Mira-sol. L’operació s’ha endarrerit perquè l’estructura estava molt afectada, però, aquest matí, una setmana i mitja després dels fets, per fi s’ha pogut retirar el vehicle. Ara es podran fer tots els peritatges oportuns, per part de les empreses asseguradora dels propietaris i de Valoriza com a empresa responsable del servei de neteja de Sant Cugat.

https://youtu.be/huwm3kqzVBM

Els Bombers avaluaran ara com està d’afectada l’estructura de l’habitatge per poder començar a retirar la runa i que la família pugui accedir per recollir les seves pertinences imprescindibles. Diversos departaments de l’Ajuntament, com a part afectada i responsable en darrer terme, s’ha personat durant la retirada del vehicle, des de serveis socials per donar assistència a la família a serveis urbans i l’arquitecte municipal.

A hores d’ara, la família continua de forma provisional en un aparthotel facilitat per Serveis Socials per l’emergència social del cas. I està a l’espera de que les asseguradores els hi ofereixin una solució. De moment, podran tornar a accedir al seu habitatge per recuperar objectes personals, però queda lluny el moment en què puguin tornar a la seva llar.

L’accident va tenir el 9 de desembre passat cap a la una del migdia quan el conductor va perdre el control del vehicle per causes que encara no s’han fet públiques i va acabar encastat contra l’immoble. En el moment de l’accident no hi havia ningú a la casa i sortosament cap persona va resultar ferida.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar