“Rumb a posar ordre…”

Rumb a posar ordre


El govern progressista ha començat a caminar a bon ritme i a ordenar l’Ajuntament. Ara sembla que sorgeixin problemes de sota les pedres, i hi ha pressa per destapar-los i fer-los aflorar, com si s’acabés el món. Problemes i situacions que ja existien i que els governs anteriors no van ser capaços de gestionar ni de posar-hi remei.

I sobretot els nous regidors de l’oposició, que tenen ganes de demostrar perquè se’ls va fitxar, intenten etzibar qualsevol fet contra el nou govern, mentre que la resta que repeteixen no els expliquen com es fan les coses.

Els dos grups de dretes que hi ha a l’oposició actuen igual, i els diem que la insistència en les mentides i els enganys no són propis d’elements de construcció, sinó de distorsió i que enterboleixen el dia a dia de la ciutat. Per això els recomanem que se centrin en propostes i solucions als conflictes (molts els van generar ells), que evitin la bronca.

Com a nou equip de govern posarem ordre al desgavell que ens hem trobat, solucionarem el que es va quedar a mitges, potenciarem allò que funciona, esmerçarem recursos en les prioritats de l’acord de govern per tirar-les endavant.

Esperem que comenci el curs de setembre tranquil i que tothom sàpiga quin ha de ser el seu paper en benefici de la ciutat i de la ciutadania.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar