Salvador Brotons, nou director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

(26/05/2022 – Redacció)  

Salvador Brotons serà el nou director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat a partir de la temporada vinent. Josep Ferré, que ha estat director titular de la formació simfònica santcugatenca des dels inicis, en serà el director artístic. Durant l’acte de presentació va voler destacar la bona relació que ha tingut l’orquestra amb Salvador Brotons en les múltiples ocasions en què ha actuat com a director convidat als llargs dels darrers anys.

Brotons i Ferré Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

Un nou director de prestigi internacional, que servirà per a projectar l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat a tota Catalunya.

El mateix Salvador Brotons va fer un repàs dels concerts que formaran part de la propera temporada de la Simfònica, que arrencaran a finals d’octubre amb el Rèquiem de Fauré amb Jordi Picoreli com a director convidat.

Jordi Picorelli no va ser l’únic director convidat present a l’acte, també va intervenir la Roit Feldenkreis, que dirigirà el concert del 24 de març.

Picorelli, Brotons, Ferré i Feldenkreis Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

La programació de la nova temporada inclourà molts altres concerts de la mà del mateix Salvador Brotons, que ha triat peces de Maurice Ravel i Francis Polenc per estrenar-se com a director titular de l’orquestra, el proper novembre. O el mateix Josep Ferré, que tornarà a dirigir el tradicional concert de Valsos i Danses al Nadal. El programa també inclou concerts de diferents formats i dirigits a públics familiars com “El petit príncep” o “Pere i el llop”. Un ampli repertori que es va presentar en un acte que també va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat.

Foto: Orquestra Simfònica Sant Cugat

L’acte de presentació de la nova temporada de l’OSCC al vestíbul del Teatre-Auditori va comptar amb la interpretació de diverses peces en directe. Podeu consultar la programació completa al web de la Simfònica.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar