Salvador Masip, nou president dels Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat

20/10/2020 – Tina Forest Illas /

L’Associació Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat té nou president, Salvador Masip. La seva candidatura, l’única presentada, va ser ratificada per l’assemblea general el passat dimecres 14 d’octubre.

Masip tindrà un mandat de 4 anys, i els assumeix amb la intenció de potenciar la implicació de l’entitat a la ciutat. Aposta per un projecte continuista de la junta sortint.

Durant el mes de novembre ja s’han programat un seguit d’activitats que giren al voltant de la temàtica de la intel·ligència artificial. Es duran a terme a l’Arxiu Nacional de Catalunya

Donada la situació actual de pandèmia, s’han establert una sèrie de protocols i mesures per poder dur a terme les activitats de manera segura: limitació d’aforament a 27 assistents, identificació d’aquests abans d’entrar a la sala, ús obligatori de mascareta, distància de seguretat i higiene de mans.

Les activitats programades són les següents:

  • Dimecres 4 de novembre a les 11h: Projecció del documental del mes “Robots: les històries d’amor del futur”
  • Dimecres 11 de novembre a les 11h: Projecció de la pel·lícula “Jo, robot”
  • Dimecres 25 de novembre a les 11h: Projecció de la pel·lícula “Wall-e. Batallón de limpieza”

L’Associació Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat es va crear el 30 de setembre de l’any 1989 i té la finalitat de donar a conèixer els ideals de la UNESCO, fomentant iniciatives en el camp de l’educació, la ciència, la cultura, la comunicació, la solidaritat internacional i la lluita per la pau.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar