S’amplia el termini per demanar l’ajut a comerços afectats per la covid-19

23/09/2020 – Eva Jou /

Després de rebre més de 300 peticions, el govern ha aprovat ampliar el termini per demanar l’ajut extraordinari a empreses i comerços al 25 de novembre. És el termini màxim permès per tal que més empreses de la ciutat puguin beneficiar-se d’aquest suport econòmic, a conseqüència de les afectacions derivades de la covid-19.

Els ajuts, amb un pressupost de 300.000 euros van adreçats a persones autònomes, comerços i microempreses amb menys de 10 persones treballadores, amb una facturació inferior a 2M d’euros, amb seu a Sant Cugat i que hagin hagut de tancar o hagin patit una disminució dels seus ingressos superior al 50%, des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma. En funció del nombre de persones que hi treballen, la quantia de l’ajut oscil·la entre els 500 i els 900 euros.

Mesures de xoc i de reactivació econòmica
L’àrea de Promoció Econòmica i Comerç ha impulsat els últims mesos diverses mesures de xoc i de reactivació adreçades a persones autònomes, comerços i empreses, com ara el servei de suport a la digitalització dels comerços, el programa ‘Enfortim el teu negoci‘, l’assessorament jurídic laboral per a empreses i treballadors i l’optimització d’energia elèctrica.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar