Sant Cugat acaba l’any amb 6 festivals i cicles de cinema

16/09/2020 – Eva Jou /

Fins al gener del 2021, els Cinemes Sant Cugat acolliran 6 cicles i festivals cinematogràfics. El tret de sortida el donarà el Cicle Cinema d’Autor el dijous 17 de setembre. Amb 14 projeccions setmanals en versió original subtitulada, s’allargarà fins al 17 de desembre. Les entrades es poden adquirir a la web dels cinemes i a les taquilles per un preu de 4,50 euros pels majors de 25 anys i 3,50 pels menors d’aquesta edat.

El 22 de setembre començarà el Cicle Gaudí. Promoguda per l’Acadèmia del Cinema Català i amb el suport de la Diputació de Barcelona, es tracta d’una iniciativa per donar a conèixer el cinema fet a casa nostra. S’allargarà fins al 22 de desembre i es projectaran dues pel·lícules al mes. Les entrades es poden adquirir a la web dels cinemes i a les taquilles per un preu de 4,50 euros per als majors de 25 anys i de 3,50 per als menors d’aquesta edat.

Aquest any, el Sant Cugat Fantàstic i el Sang Cugat s’han fusionat en una edició especial dedicada als assassins en sèrie. La 6a edició del Sant Cugat Fantàstic s’havia de celebrar al mes de maig però es va ajornar a causa de la covid-19. Els organitzadors van creure convenient programar-los conjuntament al setembre, és a dir, en la data prevista per la 4a edició del Sang Cugat, el festival de novel·la i cinema negre, que també s’inaugura dijous 17 de setembre. El Sant Cugat Fantàstic, en canvi, començarà el divendres 25 de setembre amb la Marató de Virus i continuarà amb la Marató de Sang i la Marató de Curts Catalans, que comptarà amb la presència dels seus directors. Les entrades es poden adquirir a la web dels cinemes i a les taquilles, per un preu de 5 euros. Els abonaments d’un dia tenen un cost de 8 euros, mentre que els de tot el festival en costen 20. Els abonaments només estaran disponibles a la taquilla dels cinemes.

Imatge d’una de les edicions del Sant Cugat Fantàstic

Cinemes Sant Cugat també s’afegeix a la celebració del Halloween. Ho fa projectant 5 films sobre la temàtica i amb la Nit de terror santcugatenc que ha programat dues projeccions, que comptaran amb la presència dels seus directors.

Entre els 6 cicles de festivals i cinema que tindran lloc a la ciutat durant aquest últim tram de l’any, també s’hi troba la 3a edició del Festival Anima’t en Família, adreçat al públic infantil. S’hi projectaran 5 pel·lícules en català i una de muda. Les sessions, amb dos passis diaris, es faran des del 28 de setembre fins al 4 de gener. Les dates coincideixen amb les vacances escolars per poder oferir més alternatives d’oci familiar durant les vacances de Nadal. Les entrades es poden adquirir a la web dels cinemes i a les taquilles a un preu de 4,50 per als majors de 25 anys i de 3,50 per als menors d’aquesta edat. També hi haurà packs familiars de 3 persones per 10 euros i de 4 persones per 12,50.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar