Sant Cugat acollirà la 7a edició de La Cursa de RAC1 el 16 de novembre

18/09/2022 – Redacció

Sant Cugat acollirà el proper diumenge 16 d’octubre ‘La Cursa de RAC1’, que en aquesta setena edició recorrerà els llocs més emblemàtics de la ciutat. Serà la primera vegada que la cursa que organitza cada any aquest mitjà de comunicació se celebra al Vallès.

Font imatge: RAC1

El tret de sortida el donaran l’alcaldessa Mireia Ingla i el director de RAC1 Jaume Peral a les 9.30 h del diumenge 16 d’octubre i, com en les edicions anteriors, La Cursa de RAC1 promet ser una gran festa de la ràdio i l’esport. A més, el programa Via lliure, de Xavi Bundó, acompanyats d’editors i convidats de RAC1 i amb actuacions musicals, s’emetrà en directe des de la plaça del Teatre-Auditori de Sant Cugat, el punt neuràlgic de la cursa.

Mireia Ingla, alcaldessa: “Ens omple d’orgull que Sant Cugat aculli un esdeveniment tan popular i festiu com La Cursa de RAC1. Un projecte impulsat per una ràdio líder a Catalunya i que acompanya tanta gent del país en el seu dia a dia. Som una ciutat que vibra amb l’esport, a través de les entitats i de les persones que el practiquen a títol individual, i estic convençuda que serà un èxit de participació”.

Recorregut

El circuit dissenyat per a ‘La Cursa de RAC1’ recorre el centre històric de la ciutat passant pel Teatre-Auditori, els edificis modernistes, el Golf centenari, el Mercat Vell i el Monestir de Sant Cugat. Un circuit circular de cinc quilòmetres que combina espais urbans i naturals, i que té com a objectiu fer rècord de participació a Sant Cugat arribant als 5.000 corredors, i recuperar així les xifres d’abans de la pandèmia.

InscripcionsLes inscripcions ja estan obertes al web www.lacursaderac1.cat. La Cursa de RAC1 va néixer a Barcelona, el 2015, amb motiu del 15è aniversari de l’emissora. I des d’aleshores, la cursa i tots els corredors de RAC1 també han visitat Girona (2016), Tarragona (2017), Lleida (2018), Igualada (2019) i Badalona (2021).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar