Sant Cugat acollirà la 7a edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7

(17/05/2023 – Redacció)   

Sant Cugat acollirà aquest dissabte la 7a edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 “Enganxa’t als Bons Hàbits”. El torneig s’ha presentat a les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà de Sant Cugat que, un any més, és el patrocinador d’aquesta activitat esportiva i formativa. El torneig està coorganitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l’empresa TeamPartners que, entre altres, és qui gestiona l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) de l’Ajuntament.

L’objectiu del torneig és involucrar als nois i noies de la ciutat l’adquisició de bons hàbits i proposar alternatives d’oci nocturn. Com cada any, de forma complementària als partits,es realitzaran tallers de sensibilització.

Aquesta activitat, organitzada per nois i noies de 12 a 18 anys, tindrà lloc aquest dissabte 20 de maig, de 9 a 12 de la nit, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Les inscripcions estan obertes fins al 19 de maig i es realitzen a través de la pàgina web de la Penya Blaugrana, on es troba també tota la informació sobre els equips i el funcionament dels partits.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar