Sant Cugat acollirà un dels actes de la Marató Antirrepressiva

(10/11/2022 –  Redacció)  

L’Esquerra Independentista de Sant Cugat, formada per Arran, la CUP i Endavant, ha organitzat un acte a Sant Cugat de la Marató Antirrepressiva. Una campanya que s’està duent a terme des de fa unes setmanes arreu dels Països Catalans i que es defineix com “una empenta col·lectiva contra tota la repressió que hem patit els darrers anys”.

Fins al moment han dut a terme els seus actes centrals a Palma, València i Perpinya i a la nostra ciutat, s’ha organitzat una taula rodona on expondran casos antirepressius succeits a Sant Cugat. Es durà a terme aquest divendres 11 de novembre a les 19.30h al Casal de Torreblanca i comptarà amb la participació de 8 mil motius, A l’Atzar Nosaltres i el Sindicat de Llogateres. S’exposaran casos de persones de Sant Cugat que han patit o pateixen repressió per la seva activitat política. L’acte continuarà fins la nit amb els concerts dels artistes locals Pubilles Ninja i Arnau Serrallonga.

La Marató Antirrepressiva és una campanya impulsada per l’Esquerra Independentista, que pretén “unir totes les lluites que els darrers anys han estat durament reprimides com són el moviment feminista, el moviment independentista, el moviment per l’habitatge, el moviment ecologista i el moviment antifeixista”

Imatge d’arxiu (febrer 2021)

Un dels seus objectius és lluitar contra la normalització de tota forma de repressió i alhora recaptar donatius per a la caixa de resistència d’Alerta Solidària. Aquesta entitat ofereix formació i assessorament a la seva militància, a l’hora que gestiona recursos jurídics per assistir a totes les persones que es considerin represaliades per causes polítiques.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar