Sant Cugat acull l’acte de lliurament de les distincions a les millors notes a les PAU 2022 de Catalunya

( 24/11/2022 –  Redacció )  

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han presidit el lliurament de les distincions als alumnes amb millor nota a les proves d’accés a la universitat (PAU) 2022 de tota Catalunya, que s’han celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat. 

En aquesta convocatòria la nota PAU més alta era un 10, una nota que no es donava des del 2014 i que en aquesta darrera convocatòria la van obtenir dos alumnes a tota Catalunya de Sant Vicenç dels Horts i Sabadell.

Els consellers han lliurat presencialment les distincions als 222 millors alumnes, amb una nota a la fase general de les PAU celebrades el passat mes de juny igual o superior a 9,5. Entre ells es trobaven 8 santcugatencs que van cursar el Batxillerat el curs passat a l’Escola Agora Sant Cugat International School, La Vall, Thau Sant Cugat, INS Angeleta Ferrer i Sensat i Arnau Cadell.

La resta de distingits, 1.199 alumnes amb una nota igual o superior a 9 han rebut virtualment un diploma acreditatiu per part del Govern de la Generalitat, juntament amb una carta de felicitació del conseller Nadal.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar