Sant Cugat acull l’acte de lliurament de les distincions a les millors notes a les PAU 2022 de Catalunya

( 24/11/2022 –  Redacció )  

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han presidit el lliurament de les distincions als alumnes amb millor nota a les proves d’accés a la universitat (PAU) 2022 de tota Catalunya, que s’han celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat. 

En aquesta convocatòria la nota PAU més alta era un 10, una nota que no es donava des del 2014 i que en aquesta darrera convocatòria la van obtenir dos alumnes a tota Catalunya de Sant Vicenç dels Horts i Sabadell.

Els consellers han lliurat presencialment les distincions als 222 millors alumnes, amb una nota a la fase general de les PAU celebrades el passat mes de juny igual o superior a 9,5. Entre ells es trobaven 8 santcugatencs que van cursar el Batxillerat el curs passat a l’Escola Agora Sant Cugat International School, La Vall, Thau Sant Cugat, INS Angeleta Ferrer i Sensat i Arnau Cadell.

La resta de distingits, 1.199 alumnes amb una nota igual o superior a 9 han rebut virtualment un diploma acreditatiu per part del Govern de la Generalitat, juntament amb una carta de felicitació del conseller Nadal.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger