Sant Cugat amb Palestina demana més solidaritat amb Gaza

(28/2/2024 – Redacció)

La plataforma Sant Cugat amb Palestina ha fet una crida oberta a ciutadans i entitats de la ciutat per a que manifesten la seva solidaritat amb Gaza. La plataforma Sant Cugat amb Palestina va néixer arrel de la concentració del 26 d’octubre i desde llavors han dut a terme diverses iniciatives.

Recentment, van participar en l’acte on es va repintar a mida real el ‘Guernica‘ de Picasso, en resposta al mural que la regidora d’educació va demanar que es retirés de l’escola Pins del Valles a finals de novembre. Des de la plataforma també estudiant organitzar més actes dirigits a la comunitat educativa com xerrades a escoles o instituts.

Des de la plataforma també van presentar una moció al darrer ple municipal, a través de la CUP, per aconseguir que els diferents grups del consistori es posicionessin sobre la guerra a Gaza. Una moció que van retirar per evitar que prosperés l’esmena a la totalitat de Junts per Sant Cugat. Tot i la retirada de la moció, des de la plataforma van reafirmar la seva petició als partits polítics i també a les entitats de Sant Cugat que a posicionin respecte la guerra a Gaza.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar