Sant Cugat camina contra l’Alzheimer a la Memory Marxa 2023

(23/10/2023 – Redacció  

L’Associació Familiars Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) ha organitzat una nova edició de la Memory Marxa, una caminada solidària que te com a objectiu sensibilitzar i recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. Enguany s’han organitzat tres itineraris de diferents quilometratges, un xic més llargs que en edicions anteriors, amb distàncies de 5,8 km, 9,5 km i 17 km, pensats perquè tothom pogués participar. L’itinerari més llarg ha portat als participants fins al Turó de la Magarola, al capdamunt de la Serra de Collserola.

El punt de sortida ha tornat a ser el Parc de Can Vernet, on els participants han recollit una bossa amb obsequis. Un d’ells ha estat la samarreta commemorativa de la caminada d’aquesta edició, que ha lluït molts dels participants, inclós l’alcalde, Josep Maria Vallès, que ha volgut participar a l’iniciativa. 

Després d’uns breus parlaments, els participants han enfilat el camí cap al Parc de Collserola en aquesta Memory Marxa que enguany ha arribat ja a la seva 4a edició.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar