Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Dansa

(24/4/2024 – Redacció)

Sant Cugat ha celebrat el Dia Internacional de la Dansa amb un espectacle itinerant en què ha participat moltes de les entitats i escoles de formació de la ciutat. La jornada es va iniciar al migdia a la plaça Lluís Millet amb la ballada infantil “Ballem Lip Dub”, que donarà pas a la lectura del manifest de l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya.

Després de la lectura del manifest va arrencar l’espectacle itinerant “El carrer dansa”, ideat per Ana Pérez i dirigit per la Taula de Dansa, que va recórrer l’eix de vianants de la ciutat. Durant l’espectacle itinerant es van mostrar diferents propostes que anaven des de la dansa clàssica a la contemporània, passant per les danses llatines, els balls de saló, les danses urbanes, el country, el flamenc i dansa d’arrel, entre d’altres.

La jornada va finalitzar a Can Quitèria on els representants de la Taula de Dansa de Sant Cugat van fer un petit parlament per sumar-se al manifest de la jornada que reclama més espais per a la dansa. La celebració del Dia Internacional de la Dansa a Sant Cugat ha servit, un any més, per dinamitzar, fomentar i mostrar a la ciutadania tot el potencial d’aquesta disciplina artística.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar