Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional dels Museus el 18 de maig

(15/4/2024 – Redacció)

El proper 18 de maig amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, a Sant Cugat s’han organitzat diferents activitats gratuïtes i dirigides a tots els públics amb lema ‘Museus per l’educació i la investigació’.

Una de les activitats més tradicionals és la Nit dels Museus, que un any més obriran les portes, dissabte 18 de maig, fins a les 22 h. A Sant Cugat participaran els espais expositius del Museu del Còmic, Casa Museu Cal Gerrer. Fundació Cabanas, Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani i Museu del Monestir de Sant Cugat. A més de les exposicions permanents, i el claustre del monestir, també es podran visitar les seves exposicions temporals:

Una de les novetats d’enguany serà el MuseumQuiz, organitzada pel Museu de Sant Cugat dissabte a la tarda. Es tracta d’un joc per equips amb preguntes sobre cultura, història, l’art, patrimoni i tradicions locals. La partida es realitzarà en el Celler Modernista a les 18.30 h i per inscriure-hos us podeu adreçar al Museu de Sant Cugat per web o telèfon.

Una altra de les propostes és l’activitat “Un matí  a les reserves del Museu”, on es visitaran espais que normalment no estan oberts al gran públic.Es podrà conèixer de prop la feina que es porta a terme al departament de Col·leccions i Exposicions del Museu i el procés de conservació, inventari, emmagatzematge i exposició de les peces des que arriben d’una intervenció arqueològica fins que s’exposen a les sales del Museu de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar