Sant Cugat commemora el 25-N sota el lema “Tolerància zero”

(24/11/2023 – Redacció)

L’Ajuntament ha commemorat el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones de forma oficial amb la lectura del manifest a la pl. de la Vila. És un més dels molts actes que s’han organitzat a la ciutat durant aquestes dies i que l’Ajuntamet ha englobat a un programa que porta per lema “Tolerància zero”

L’objectiu dels actes commemoratius del 25N és posar el focus en el fet que des de tots els àmbits de la nostra societat, des de la vida diària fins a la feina o a l’esport s’ha de barrar el pas al masclisme.

El dia 25 de novembre la façana de l’Ajuntament romandrà il·luminada de color lila fins les 23 h de la nit i al marge de les activitats de l’Ajuntament, entitats com Hora Bruixa també han organitzat tota una jornada d’activitats aquest 25 de novembre sota el lema “Feminisme com a esperança de vida”. Aquesta jornada feminista començarà el mateix dissabte a les 12.00 h amb els parlaments a càrrec del Sindicat de Llogateres, Abya Yala i la Xarxa de Dones del Barri del Monestir-Sant Francesc. L’acte es durà a terme a la pl. de l’Om i també comptarà amb l’actuació del cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat. A la tarda, han convocat a tothom a participar a la manifestació contra les violències masclistes a les 18 h a la pl. Lluís Millet.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar