Sant Cugat commemora el Dia Mundial del Teatre amb l’espectacle ‘El bon doctor’

(27/02/2023 – Redacció)   

Vuit companyies de teatre santcugatenc s’han unit per commemorar el Dia Mundial del Teatre amb un espectacle conjunt. El teatre de Mira-sol va collir una representació de “El bon doctor” de Neil Simon, una adaptació de contes de l’autor us Anton Txèkhov.

Es tracta d’un projecte participatiu que s’ha organitzat des de la Taula d’Arts Escèniques, un òrgan que aglutina 15 entitats del municipi, i que va triar a Josep Sala, de la cia. Teatre a l’ombra, per a coordinar el projecte, on també van participar Fila Zero, Magma 2011, Mira-sol Teatre, Amants del Teatre, Amics de Pedra i Sang, el Grup de Teatre Espiral i “dXOC teatre”

El santcugatenc Jaume Pla, que als seus 94 anys és l’actor català en actiu més gran de Catalunya, va participar al fragment “Un prometatge” a càrrec del Grup de teatre Espiral.

En total, vuit companyies de teatre amateur de la ciutat van interpretar “El bon doctor”, una adaptació de contes d’Anton Txèkhov en la que se’ns presenta l’autor rus a través dels seus personatges i les seves històries, tot recollint la seva sensibilitat, el seu fi sentit de l’humor, carregat d’una enorme tendresa, i la seva lucidesa a l’hora de retratar la condició humana.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger