Sant Cugat commemora la Diada de l’11 de setembre

(11/09/2022 – Redacció)  

Sant Cugat ha commemorat un any més l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb nombroses activitats. Des de les entitats Òmnium, ANC i el Consell Local per la República de Sant Cugat van organitzar la vesprada de la diada una Marxa de Torxes, en record de les víctimes del 1714 amb inici a la plaça de Rafael de Casanova i final amb parlaments a la plaça de l’U d’Octubre.

Diumenge, a Sant Cugat, l’Ajuntament va organitzar un programa marcadament cultural que aquest any, com a novetat, va donar protagonisme a la música i la poesia. La plaça Rafael Casanova va acollir de nou les ofrenes florals de les entitats a partir de les 9 del matí i aquestes es van compaginar amb un recital de poemes a càrrec de Gisela Figueras i Valentí Maymó i l’actuació del septet de metalls de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. L’acte es va tancar amb el discurs de l’alcaldessa i el cant d’”Els Segadors”.

Desprès, molts santcugatencs es van traslladar fins a la Tradicional manifestació a Barcelona per la Independència de Catalunya organitzada per ANC, a les 17:14 amb el lema “Tornem-hi per vèncer”. Als participants de Sant Cugat se’ls va assignar el tram 10 a l’avinguda Paral·lel entre Tamarit i Vallhonrat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar