Sant Cugat condemna el nou crim de violència de gènere a Sant Joan Despí

29/01/2020 – REDACCIÓ /

Diversos ciutadans convocats per l’Ajuntament de Sant Cugat han condemnat amb un minut de silenci a les 13:00 hores el nou crim de violència de gènere a Sant Joan Despí.

violencia-genere-santcugat-santjoandespi
Fotografia de l’Ajuntament dels concentrats contra el crim masclista

Entre els concentrats hi ha hagut representants de totes les forces polítiques al ple de l’Ajuntament de Sant Cugat com l’alcaldessa Mireia Ingla que ha sostingut una pancarta amb el lema “El masclisme mata, barrem-li el pas”.

Aquesta acció ha servit per rebutjar l’assassinat d’una dona a mans de la seva parella el passat dimarts de matinada al seu domicili de Sant Joan Despí.  Els Mossos d’esquadra van detenir ahir a l’aeroport del Prat l’autor de l’assassinat,  un home de nacionalitat espanyola de 45 anys, quan intentava fugir.

La policia catalana s’ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat, el número 7, s’ocupa del cas i ha decretat secret d’actuacions després de realitzar l’aixecament de cadàver. No consten antecedents judicials entre la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Aquest cas és el quart assassinat masclista a Catalunya en menys d’un mes.

La setmana passada es va convocar un altre minut de silenci davant de l’Ajuntament de Sant Cugat per condemnar un assassinat en mans de la seva exparella a Terrassa.

El 7 de gener va tenir lloc un altre minut de silenci a les portes de l’Ajuntament per rebutjar l’assassinat d’una dona i una nena de tres anys a Esplugues de Llobregat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger