Sant Cugat destinarà 212.000 euros a minimitzar l’increment del cost energètic al comerç i la restauració

(22/02/2023 – ACN)   

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha obert una línia d’ajuts econòmics per minimitzar l’impacte de l’increment de la despesa elèctrica als locals de restauració i serveis personals. Amb una dotació de 212.567 euros, la quantia de l’ajut serà d’un màxim de mil euros per persona, independentment del nombre d’establiments. El consistori detalla en un comunicat que es concedirà l’aportació econòmica per ordre de sol·licitud, en funció del compliment dels requisits establerts, i fins que s’exhaureixi el pressupost disponible. La prestació és compatible amb qualsevol altre ajut destinat a la mateixa finalitat.

Els beneficiaris han de ser persones físiques o jurídiques amb un volum anual de negoci que no superi els dos milions d’euros i que desenvolupi l’activitat econòmica a Sant Cugat, en l’àmbit del comerç al detall de productes alimentaris o productes industrials, restauració, serveis d’alimentació o serveis personals. L’activitat, a més, ha d’estar donada d’alta i en funcionament des d’abans del 31 de març de 2021.

S’admet com a despesa subvencionable, correctament justificada, l’import de la despesa del consum elèctric realitzat entre l’1 d’abril 2021 i el 31 de desembre de 2022, en el local comercial o de serveis. Els ajut s’emmarquen en el programa de l’AMB, ApropAMB, Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l’economia de proximitat i la coproducció de serveis.

El període de sol·licitud s’iniciarà dia següent de la publicació de les bases al BOPB i s’allargarà fins l’11 d’abril.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar