Sant Cugat Empresarial reclama una pròrroga dels ERTO

17/09/2020 – Eva Jou /

Sant Cugat Empresarial manifesta la seva “preocupació” per l’augment de l’atur i reclama la “necessitat” de prorrogar els ERTO fins al 31 de gener. L’objectiu és “evitar” el tancament d’empreses i preservar “al màxim” els llocs de treball. En aquest sentit, l’entitat també es preocupa pel col·lapse del Servei Espanyol d’Ocupació (SEPE) pel que fa a la gestió dels ERTO. Així, l’associació empresarial demana que es destinin “més recursos” a les oficines del servei públic d’ocupació.

En la primera junta directiva del curs, Sant Cugat Empresarial s’ha mostrat en “desacord” amb la llei de regulació dels lloguers aprovada pel Parlament. Es tracta d’un decret que preveu congelar i rebaixar els lloguers a 60 municipis de més de 2.000 habitants. L’associació empresarial al·lega que aquesta proposta “no ajudarà” al mercat de lloguers, sinó que “reduirà” l’oferta d’habitatge per la “falta de seguretat” dels llogaters.

Tribut Metropolità
Sant Cugat Empresarial ha reclamat “formalment” la suspensió d’aquest tribut, per la situació de “desigualtat” que suposa per a la ciutat. La patronal santcugatenca ha reiterat la seva “oposició” i “descontentament” davant l’alt valor cadastral, que “genera un increment molt important de la càrrega tributària”.

Durant la reunió s’ha fet una anàlisi de l’impacte social i econòmic de la covid-19. L’associació empresarial “espera” que la gestió política-econòmica que es desenvolupi els pròxims mesos vagi “en benefici” de les empreses.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar